Antena 3 CNN Actualitate O armă de vânătoare şi doi saci cu carne de vânat, ridicate de la locuinţa lui Condescu

O armă de vânătoare şi doi saci cu carne de vânat, ridicate de la locuinţa lui Condescu

O armă de vânătoare şi doi saci cu carne de vânat, ridicate de la locuinţa lui Condescu
07 Oct 2013   •   09:45

Poliţiştii au ridicat, luni, o armă de vânătoare şi doi saci cu carne de vânat de la locuinţa din Târgu Jiu a lui Marin Condescu, iar ginerele liderului sindical a plecat cu o maşină a anchetatorilor, el declarând că merge la Poliţie să răspundă la toate întrebările, informează Mediafax.
   
Ginerele liderului sindical, Radu Pavel, le-a declarat anchetatorilor că arma este deţinută legal, iar carnea este de la o vânătoare autorizată la care a avut loc duminică.
   
"Eu sunt vânător, cu acte în regulă. Am fost duminică la o vânătoare autorizată şi nu e niciun fel de problemă. Totul a fost ridicat pentru a se face verificări şi a se stabili că e legal. Merg acum cu poliţiştii tocmai pentru a răspunde la toate întrebările", a spus Radu Pavel.
   
Acesta a urcat într-o maşină a poliţiştilor de la Biroul arme, explozibil şi substanţe periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.
   
Odată cu poliţiştii de la Biroul arme, explozibil şi substanţe periculoase au plecat şi mascaţii care au descins la locuinţa lui Marin Condescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu.
   
Percheziţiile continuă la sediul clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu şi la sediul din Capitală al Federaţiei Naţionale Mine Energie.
   
Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, spune că a aflat de la jurnalişti despre percheziţiile la locuinţa sa şi la sediul clubului de fotbal, el afirmând că "orice control din partea statului este binevenit".

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close