Antena 3 CNN Actualitate O fată de 14 ani din Vaslui a fost violată pe un mormânt din cimitir

O fată de 14 ani din Vaslui a fost violată pe un mormânt din cimitir

O fată de 14 ani din Vaslui a fost violată pe un mormânt din cimitir
Sursa foto: Foto: urbo.ro
de S.T.    |    12 Noi 2012   •   22:08

O fată în vârstă de 14 ani, din localitatea vasluiană Creţeşti, a fost violată pe un mormânt din cimitir şi apoi în pădurea de la marginea satului de către un tânăr de 26 de ani, care a scos-o cu forţa pe victimă din locuinţă, profitând de faptul că este singură acasă, informează Mediafax.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, tânărul de 26 de ani, suspect în acest caz, a intrat în casă peste fată ştiind că tatăl acesteia este plecat la serviciu şi, după ce a lovit-o peste faţă, a încercat să o violeze.

Speriat de unele zgomote care se auzeau prin apropierea locuinţei, susţin anchetatorii, Ionuţ Fulga a luat-o pe fată şi a dus-o cu forţa până în cimitirul din localitate, unde a violat-o pe un mormânt.

În cursul zilei de luni, tânărul a fost prins de către poliţişti şi prezentat la Parchet pentru audieri.

În urma probatoriului strâns de către anchetatori, inclusiv certificatul medico-legal din care rezulta că fata a fost dezvirginată în urma unei agresiuni sexuale, Ionuţ Fulga a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Tribunalului Vaslui şi-au însuşit propunerea procurorilor şi au emis mandat de arestare preventivă pe numele tânărului sub acuzaţiile de viol şi violare de domiciliu.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close