Antena 3 CNN Actualitate O femeie atacată în lift i-a pus șurubelnița în gât tâlharului și a reușit să îl pună pe fugă

O femeie atacată în lift i-a pus șurubelnița în gât tâlharului și a reușit să îl pună pe fugă

O femeie atacată în lift i-a pus șurubelnița în gât tâlharului și a reușit să îl pună pe fugă
05 Ian 2018   •   12:59

A fost o perioadă în care un tânăr de numai 19 ani băgase spaima în femeile pe care le ”vâna” și le ataca în lifturile blocurilor din Capitală. Una dintre victime a fost atât de curajoasă încât, deși rănită grav, cu fața tăiată, l-a pus pe fugă pe agresor cu ajutorul unei șurubelnițe pe care o avea în geantă și pe care i-a proptit-o la gât. Unealta tocmai fusese împrumutată de la iubitul ei pentru a-și regla un calorifer.

Planul tâlharului din lift, care-și lovea cu sălbăticie victimele în plină figură, a fost complet dat peste cap de modul în care femeia atacată a reacționat. Până când ușile ascensorului să se închidă, oferindu-i astfel spațiul propice atacului, banditului nici măcar prin cap nu i-a trecut că va avea o…șurubelniță proptită la gât. După ce, conform planului de atac, i-a aplicat bietei femei doi pumni direct în nas, Vasile s-a așteptat ca victima năucită și speriată să-i dea imediat portofelul și bijuteriile.

Deși avea nasul spart și fața tăiată și înțepată de resturile ramelor, dar și de cioburile provenite de la lentilele ochelarilor pe care-i purta, femeia a reacționat într-un mod pe cât de curajos, pe atât de spectaculos. Din geantă a scos, ca singură soluție salvatoare, o șurubelniță pe care, disperată, a proptit-o direct la gâtul atacatorului. Îngrozit că ar putea sfârși înjunghiat, Vasile – tâlharul din lift -, a abandonat totul și, la prima oprire a ascensorului, și-a luat rapid tălpășița, scrie libertatea.ro.

 

×
Subiecte în articol: talharie lift
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close