Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iași își face singură măști de protecție pentru ea și copiii ei

O femeie din Iași își face singură măști de protecție pentru ea și copiii ei

O femeie din Iași își face singură măști de protecție pentru ea și copiii ei. Costul unei măști este de 1 leu și 80 de bani, iar femeia spune că o mască se face în 5 minute și conține produse cumpărate din farmacii.

O femeie din Iași își face singură măști de protecție pentru ea și copiii ei
Sursa foto: Pixabay.com
21 Mar 2020   •   14:32

În majoritatea farmaciilor din Iași nu se mai găsesc măşti de protecţie de unică folosinţă. Astfel, o femeie în vârstă de 36 de ani din Iași, care își crește singură cei doi copii de 10 ani, s-a hotărât să-și facă măști de protecție pentru ea și copii, acasă.

„Am fost la farmacii și nu am găsit măști. În perioada asta nu se găsesc nicăieri. Având o mașină electrică de cusut, m-am gândit să fac eu pentru a-mi proteja familia”, a declarat femeia, pentru Mediafax.

Aceasta susține că pentru a fi sigură de faptul că măștile o protejează, a întrebat la farmacii ce fel de materiale trebuie să cumpere.

„Am cumpărat pansament steril de 20 centimetri lățime, fașă, elastice și material pentru cusut. Masca este formată din două straturi, unul de fașă elastică și celălalt de pansament steril”, a mai spus femeia.

Deși nu este de profesie croitoreasă, o astfel de mască o realizează în aproximativ 5 minute, iar costurile ajung la 1,8 lei/bucata.

×
Subiecte în articol: coronavirus

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close