Antena 3 CNN Actualitate O femeie s-a ales cu dosar penal, după ce a cumpărat o maşină de la un dealer autorizat

O femeie s-a ales cu dosar penal, după ce a cumpărat o maşină de la un dealer autorizat

O femeie s-a ales cu dosar penal, după ce a cumpărat o maşină de la un dealer autorizat
Sursa foto: Foto: commons.wikimedia.org
de M.Z.    |    23 Apr 2015   •   08:13

O femeie din Constanţa s-a ales cu dosar penal după ce a cumpărat, de la un dealer autorizat, o maşină care s-a dovedit că era furată. 

 
Poliţiştii au acuzat-o de tăinuire, deşi aceasta susţine că nu a ştiut pe ce dă banii. Vânzătorul o asigurase că autoturismul are toate documentele în regulă şi taxa de înmatriculare plătită. 
 
În realitate, maşina figura ca fiind furată din Italia în 2009. De atunci, automobilul a mai trecut pe la încă patru proprietari, însă abia acum a fost descoperit.
 
Femeia a vrut să-i facă fiului ei un cadou de sărbători şi i-a cumpărat o maşină. A înregistrat-o pe numele ei. Când aştepta să primească talonul autoturismului, a avut parte de o surpriză neplăcută.
 
Fără maşină, cu banii daţi şi, mai mult, pusă sub acuzare pentru tăinuire, femeia le-a cerut socoteală dealerului de la care cumpărase autoturismul şi reprezentanţilor firmei respective, însă fără niciun rezultat.
 
Poliţiştii de frontieră spun că maşina fusese declarată furată încă din august 2009.
 
De atunci, maşina a mai fost vândută de patru ori în România, fără ca vreuna dintre autorităţi să-şi dea seama că era furată.
 
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, care va stabili cine trebuie tras la răspundere pentru situaţia creată.

×
Subiecte în articol: masina furata masina
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close