Antena 3 CNN Actualitate O femeie şi un bărbat de etnie romă au jefuit o bijuterie în cinci minute, cu vânzătoarea de faţă

O femeie şi un bărbat de etnie romă au jefuit o bijuterie în cinci minute, cu vânzătoarea de faţă

O femeie şi un bărbat de etnie romă au jefuit o bijuterie în cinci minute, cu vânzătoarea de faţă
Sursa foto: Foto: Videonews
19 Oct 2011   •   17:42

O femeie şi un bărbat de etnie romă au reuşit să jefuiască o bijuterie din Ploieşti în mai puţin de cinci minute şi asta cu vânzătoarea de faţă. În timp ce complicii lor o ţineau de vorbă pe femeie, cei doi au sustras o casetă cu 6 perechi de cercei din aur.

Infractorii au fost surprinşi însă de camerele de supraveghere.

Cele două cupluri au intrat pe rând în magazin. Sub pretextul că ar vrea să schimbe o brăţară, un bărbat şi o femeie au luat-o de-o parte pe vânzătoare.

În timp ce complicii cereau tot felul de informaţii, hoţii testau terenul.

Când au vâzut că vânzătoarea era total distrasă, au acţionat. În timp ce bărbatul o acoperea, femeia a întins mâna, a luat suportul de pe perete şi l-a băgat în geantă.

Ca să nu atragă atenţia, s-au mai plimbat puţin prin magazin şi au ieşit. La câteva secunde după ei au ieşit şi complicii, fără să cumpere ceva.

Vânzătoarea a observat că bijuteriile lipsesc abia seara, când a făcut inventarul. A sunat imediat la poliţie.

Cele şase perechi de cercei valorează aproape 4.000 de lei. Dacă vor fi prinşi, hoţii riscă până la 15 ani de închisoare.

 
Get Adobe Flash player
×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close