Antena 3 CNN Actualitate O furtună puternică a făcut prăpăd pe litoral. Turiştii au fost alungaţi de pe plajă

O furtună puternică a făcut prăpăd pe litoral. Turiştii au fost alungaţi de pe plajă

O furtună puternică a făcut prăpăd pe litoral. Turiştii au fost alungaţi de pe plajă
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    22 Aug 2012   •   07:48

O furtună puternică s-a dezlănţuit aseară pe litoral. În mai puţin de o oră, trei maşini au fost distruse de panourile publicitare doborâte de vânt, un copac a fost smuls din rădăcini, iar şezlongurile şi coşurile de gunoi de pe plajă s-au făcut una cu nisipul.

Furtuna a pornit din senin la malul mării. Vântul care a suflat cu aproape 90 de kilometri la oră a smuls umbrelele şi a luat pe sus tot ce i-a stat în cale.

Patronii localurilor au avut pierderi considerabile.

Tot din cauza furtunii, în Năvodari un copac a fost smuls şi aruncat peste podul rutier care face legătura cu staţiunea Mamaia, iar magazia unei gospodării a luat foc în urma unui fulger. Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape o oră, iar pericolul era cu atât mai mare, cu cât o cisternă şi câteva butoaie cu motorină se aflau în apropiere.

Furtuna a făcut ravagii şi în judeţul Neamţ, unde zeci de copaci fost luaţi de vânt, trei străzi au fost blocate şi câteva autoturisme avariate.

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină în mai multe zone pentru debarasarea părţii carosabile şi a unor maşini blocate de crengi.


×
Subiecte în articol: furtuna pompieri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close