Antena 3 CNN Actualitate O geantă cu 12.000 de euro, furată dintr-un magazin din Arad. Hoţii au cheltuit 2.000 de euro până când au fost prinşi de poliţie

O geantă cu 12.000 de euro, furată dintr-un magazin din Arad. Hoţii au cheltuit 2.000 de euro până când au fost prinşi de poliţie

O geantă cu 12.000 de euro, furată dintr-un magazin din Arad. Hoţii au cheltuit 2.000 de euro până când au fost prinşi de poliţie
Sursa foto: Foto: explosivemlm.com
14 Mai 2013   •   17:03
O geantă în care erau peste 12.000 de euro a fost furată dintr-un magazin din municipiul Arad. Hoţii sunt doi copii de 12 şi 13 ani, care au reuşit să cheltuiască peste 2.000 de euro până când au fost prinşi.

Potrivit Poliţiei Judeţeane Arad, furtul a avut loc în 9 mai, când cei doi copii au intrat într-un magazin care comercializează ferestre termopan, de unde au furat o poşetă aflată pe un cuier.

Suspecţii, de 12, respectiv 13 ani, sunt din localitatea arădeană Sâmpetru German. Furtul a fost comis în municipiul Arad, pe Calea Victoriei, informează Mediafax.

"Poşeta, în care se afla suma de 12.420 euro aparţinând firmei, se afla pe un cuier din incintă, iar cei doi minori au profitat de lipsa angajaţilor magazinului, timp de câteva minute, sustrâgând poşeta", se arată în documentul citat.

Suspecţii au fost prinşi după patru zile de la comiterea furtului, timp în care minorii au cheltuit 2.000 de euro, astfel încât firmei i-au fost înapoiaţi aproximativ 10.000 de euro.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz. Cei doi copii sunt cercetaţi pentru furt calificat.

În cazul în care firma va depune plângere la Poliţie împotriva angajatei care ţinea banii în poşetă, femeia ar putea fi cercetată pentru neglijenţă în serviciu.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close