Antena 3 CNN Actualitate O grefieră de la Judecătoria Mangalia, acuzată că ar fi scos un dosar din instanţă

O grefieră de la Judecătoria Mangalia, acuzată că ar fi scos un dosar din instanţă

O grefieră de la Judecătoria Mangalia, acuzată că ar fi scos un dosar din instanţă
Sursa foto: Foto: caon.ro
de S.T.    |    08 Mar 2012   •   08:09

Poliţiştii şi procurorii au descins la locuinţa unei grefiere de la Judecătoria Mangalia. Femeia este acuzată că ar fi scos un dosar din instanţă şi l-ar fi predat pentru câteva ore chiar persoanelor cercetate în el. 

Anchetatorii susţin că grefiera ar fi fost plătită de membrii clanului interlop Raim. Dosarul vizează mai multe persoane suspecte de infracţiuni grave,  între care şi  tentativă de crimă.

Acţiunea este organizată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Surse din rândul anchetatorilor spun că la începutul acestei săptămâni grefiera, în schimbul unor foloase, i-ar fi permis concubinei lui Iuzeir Raim să plece cu dosarul din Judecătoria Mangalia pentru a face copii.

"Grefiera susţine că ar fi primit o ciocolată de la concubina lui Raim", spun sursele citate.

Percheziţiile vizează atât casa lui Iuzeir Raim, cât şi a grefierei, în acest caz fiind făcute cercetări pentru luare şi dare de mită, respectiv sustragere de documente şi înscrisuri oficiale.

La începutul lunii februarie, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a 14 persoane cunoscute ca făcând parte din clanul Raim din Mangalia, inclusiv a liderului grupării, Iuzeir Raim, pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care loviri sau alte violenţe, deţinere de armă supusă autorizării fără drept, asociere pentru săvârşirea de infracţiuni şi mărturie mincinoasă.

Mai mulţi membri ai clanului Raim au fost arestaţi în trecut, în repetate rânduri, fiind apoi puşi în libertate.



×
Subiecte în articol: dosar
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close