Antena 3 CNN Actualitate O măicuţă de la Mănăstirea Tismana a fugit, din dragoste pentru un muritor. "A coborât IADUL pe Pământ"

O măicuţă de la Mănăstirea Tismana a fugit, din dragoste pentru un muritor. "A coborât IADUL pe Pământ"

O măicuţă de la Mănăstirea Tismana a fugit, din dragoste pentru un muritor. "A coborât IADUL pe Pământ"
de O.P.    |    17 Oct 2013   •   06:14

 Ispita a învins credinţa la mănăstirea Tismana! Nici măcar Dumnezeu nu a stat în calea iubirii dintre o măicuţă şi un tânăr muncitor, sedus de bucatele preparate de măicuţă. Aşa că bărbatul i-a cerut să plece cu el în lume şi dacă dragostea lor este sinceră o vrea şi de soţie. Reprezentaţii mănăstirii sunt îngrijoraţi de drumul pe care măicuţa a plecat şi o roagă să revină la cele sfinte.

Zicala "Dragostea trece prin stomac" se aplică perfect poveştii de dragoste dintre măicuţa noastră şi zidarul ei. El muncea la Muzeul Tezaurului, ea îi aduce mâncare în fiecare zi. Şi aşa au ajuns să se iubească. 

Iar ispita a fost mare. Şi de o parte şi de alta. Iar ziua când au fugit a venit curând.

Măicuţa a încălcat legământul făcut în faţa lui Dumnezeu. Iar maica stareţă s-a dus după ea. I-au cerut să se întoarcă la prima dragoste, dar a fost gonită.

"Dacă a făcut aşa, înseamnă că a coborât iadul pe pământ! Păi aşa este! Dacă şi maicile fac aşa ceva, de lumea ailaltă ce să mai zicem?", spun colegele măicuţei.

Nu e prima oară când o călugăriţă cade în păcat. Anul trecut o stareţă a adus pe lume două fete.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close