Antena 3 CNN Actualitate O maşină s-a făcut scrum în centrul Capitalei (VIDEO)

O maşină s-a făcut scrum în centrul Capitalei (VIDEO)

O maşină s-a făcut scrum în centrul Capitalei (VIDEO)
27 Dec 2009   •   20:57

Imagini dramatice, în centrul Capitalei. O maşină s-a făcut scrum sâmbătă noapte iar anchetatorii susţin că focul ar fi pornit de la un scurt-circuit. Tot aseară şi tot în sectorul 1, o clădire, monument istoric, a fost distrusă de flăcări.

Incendiul a avut loc noaptea trecută în jurul orei 02:00, în parcarea unui bloc de pe bulevardul Ion Mihalache. Maşina, un Mercedes vechi de zece ani, a ars în întregime. Pompierii s-au chinuit aproape jumătate de oră să stingă flăcările care ameninţau şi celelalte maşini parcate în zonă.

Tot în a doua zi de Crăciun în centrul capitalei a ars şi o clădire monument istoric. Flăcările s-au extins cu repeziciune şi au cuprins parterul imobilului dar şi o parte din acoperiş.

Pompierii au intervenit rapid, cu mai multe autospeciale, mai ales că în clădire se aflau trei persoane şi flăcările ameninţau să cuprindă şi clădirile învecinate. Deznodământul putea fi însă tragic, deoarece în clădire se aflau butelii cu gaz.

Pompierii încearcă să afle acum ce a provocat incendiul. Primele indicii arată că focul ar fi pornit de la o sobă de teracotă. În clădire funcţiona un atelier de recondiţionat mobilă iar pompierii nu exclud varianta ca focul să fi fost provocat de neglijenţa unui angajat.



Observator

×
Subiecte în articol: masina incendiu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close