Antena 3 CNN Actualitate O minoră din Iaşi, violată şi mutilată ca în Evul Mediu de mai mulţi bărbaţi

O minoră din Iaşi, violată şi mutilată ca în Evul Mediu de mai mulţi bărbaţi

O minoră din Iaşi, violată şi mutilată ca în Evul Mediu de mai mulţi bărbaţi
Sursa foto: Foto: watwatworld.com
de M.Z.    |    04 Noi 2013   •   08:05

Noi detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul adolescentei din Iaşi, violată şi mutilată ca în Evul Mediu de mai mulţi bărbaţi.

Agresorii care au păcălit-o pe minoră să îi însoţească, apoi au sechestrat-o, au transformat-o în sclava lor şi i-au mutilat organul genital au fost arestaţi. Printre ei, se află şi o femeie.

Totul a început în urmă cu un an, spun poliţiştii, mai exact în octombrie 2012, după ce fata s-a împrietenit cu agresorii, la Sărbătoarea Sfintei Parascheva.

Tinerii i-au propus fetei să meargă cu ei în Capitală pentru un trai mai bun, iar ea a acceptat. Nu a bănuit nicio clipă că o să devină sclava lor sexuală.
 
În momentul în care tinerii au aflat că fata s-a îndrăgostit de un alt bărbat, a fost aspru pedepsită.

Minora, în vârstă de 15 ani, a lipsit de acasă timp de un an de zile, perioadă în care poliţiştii spun că nu au fost sesizaţi cu privire la acest fapt.

"În cursul acestui an nu am fost sesizaţi de dispariţia acesteia", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac, luni, la Antena 3.

Abia în acest an, tânăra a reuşit să fugă de sub pază şi a venit acasă.

Cei trei agresori sunt acum în arest, pentru o perioadă de 29 de zile. Agresorii sunt doi tineri şi o tânără cu vârste cuprinse între 22 şi 32 de ani, a mai spus purtatorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.






×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close