Antena 3 CNN Actualitate O nouă dimensiune a living-ului cu un fototapet de la Deco Perete!

O nouă dimensiune a living-ului cu un fototapet de la Deco Perete!

Deseori simțim nevoia să ne renovăm locuința pentru a-i aduce acesteia un aer proaspăt, un alt aspect, cu mult îmbunătățit. Și tot de atâtea ori renunțăm la această idee tocmai prin prisma faptului că suntem conștienți că renovarile implică investiții mari.

O nouă dimensiune a living-ului cu un fototapet de la Deco Perete!
de Georgiana Adam    |    27 Oct 2020   •   10:41

Bineînțeles, nu este o regulă să renovăm întreaga locuință o dată. O putem face treptat, renovând câte o cameră rând pe rând.

Decorul pereților - mult mai ușor de realizat

Pentru că pereții sunt printre primele aspecte de care trebuie să ne ocupăm atunci când începem o renovare, magazinul online Deco Perete ne oferă soluții ieftine, rapide și de un real efect.

Una dintre variantele pe care ni le propune echipa de la Deco Perete sunt fototapetele. Acestea, în special în variantele 3D, au puterea de a transforma total orice încăpere în care sunt aplicate.

Indiferent de stilul de decor abordat în încăpere, magazinul Deco Perete are o mulțime de modele pentru fiecare în parte. Teme diferite, într-o paletă de culori largă, ce acoperă stiluri de decor precum contemporan, romantic, modern, boem, vintage și multe altele - iată ce cuprinde colecția de fototapete de la Deco Perete!

Fototapetul poate fi aplicat pe perete de către oricine. Nu este nevoie să plătim un specialist pentru a face asta. Avem la dispoziție un adeziv special cu ajutorul căruia fototapetul poate fi aplicat cu ușurință pe orice suprafață plană, fără denivelări.

Tot din rândul avantajelor de a decora pereții cu un fototapet menționăm și faptul că acesta nu implică o investiție mare. Prețurile regăsite pe site-ul deco-perete.ro sunt accesibile oricui. Este mult mai convenabil să achiziționăm un fototapet ieftin decât să aplicăm glet și var pe toți pereții încăperii.

Fototapet în living? De ce nu?

Un alt avantaj al fototapetului este faptul că poate fi aplicat în orice încăpere. Fie că vorbim de living, dormitor, bucătărie, hol sau chiar baie, Deco Perete are fototapetele împarțite pe categorii pentru fiecare cameră în parte. În acest fel ne va fi mai ușor să vizualizăm strict modelele ce se potrivesc în aceste camere.

Pentru living putem opta spre exemplu pentru fototapete abstracte. Dintre modelele disponibile pe site-ul deco-perete.ro, le putem alege pe cele 3D pentru că acestea creează iluzia unui spațiu tridimensional, mărind vizual camera. Sunt ideale pentru living-urile de mici dimensiuni.

În plus, în cazul în care avem de-a face cu un living ce nu dispune de suficientă lumină naturală, putem alege unul în nuanțe foarte deschise și astfel creăm luminozitate încăperii.

Trebuie să avem în vedere faptul că living-ul este camera unde obișnuim să ne primim musafirii, așadar aici fiecare detaliu contează. Trebuie să îi acordăm o mai mare atenție și să alegem un fototapet care se află în concordanță cu stilul de decor avut. Ideal ar fi ca nuanțele ce se regăsesc deja în decor să fie prezente și în imaginea de pe fototapet. Sau, în cazul în care predomină albul spre exemplu, fototapetul poate fi pata de culoare de care living-ul are nevoie. Și în acest caz putem opta pentru unul colorat.

Comenzile se plasează direct pe site-ul oficial deco-perete.ro, urmând a fi livrate printr-o firmă de curierat rapid.

 Date de contact Deco Perete

Sediu: Bd. Unirii, Nr. 23, Baia Mare, Maramureș

Telefon: 0770 917 748

Email: [email protected]

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close