Antena 3 CNN Actualitate O profesoară din Arad a fost păcălită de un samsar. A rămas fără maşină, bani, dar cu credit la bancă

O profesoară din Arad a fost păcălită de un samsar. A rămas fără maşină, bani, dar cu credit la bancă

O profesoară din Arad a fost păcălită de un samsar. A rămas fără maşină, bani, dar cu credit la bancă
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    03 Aug 2012   •   17:18

O profesoară din Arad, plăteşte de aproape patru ani pentru... aer. Mai exact, femeia i-a încredinţat unui bărbat maşina abia cumpărată din Germania, actele ei şi bani, pentru înmatriculare, dar n-a mai văzut decât autoturismul. Prin oraş. căci acum este al altcuiva.

De multă vreme, profesoara îşi dorea o maşină. Şi a găsit-o. În Germania. A făcut un împrumut la bancă şi aşa a ajuns să stea de vorbă cu un individ care i-a promis că, pentru 1000 de euro, se ocupă el de toate actele. Era tatăl unei eleve, aşa că femeia nu s-a gândit că ar putea fi ţepuită.

Aceste lucruri se întâmplau în vara lui 2009. De atunci, femeia a rămas cu ochii în soare. Şi fără maşină şi fără bani, dar cu credit la bancă.

Bărbatul acuzat le-a spus poliţiştilor că a pierdut actele maşinii, dar că îi va cumpăra femeii altă maşină. Evident...au fost doar vorbe-n vânt. Şi profesoara nu ar fi singura care a păţit acest lucru.

Păgubiţii sunt hotărâţi să depună plângeri pe numele acuzatului, dar şi pe numele poliţiştilor despre care spun că nu şi-ar fi făcut treaba corespunzător.


×
Subiecte în articol: acte
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close