Antena 3 CNN Actualitate O scară de bloc mai bine organizată cu ajutorul cutiilor poștale de la Euromag

O scară de bloc mai bine organizată cu ajutorul cutiilor poștale de la Euromag

Numărul mare de locatari din fiecare scară de bloc cere și o anumită organizare la nivelul acesteia. Fiecare apartament trebuie să aibă propria sa cutie poștală în care să își primească toată corespondența ce îi este destinată. Despre rolul cutiilor poștale vom discuta în cele ce urmează.

O scară de bloc mai bine organizată cu ajutorul cutiilor poștale de la Euromag
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   13:08

Într-o eră a tehnologiei încă mai avem nevoie de cutii poștale?

Răspunsul la această întrebare este fără doar și poate „da”. Chiar dacă foarte multe societăți aleg în ziua de azi să meargă pe varianta electronică a transmiterii documentelor, sunt însă unele ce rămân la metoda clasică și anume la imprimarea acestora pe hârtie și transmiterea prin intermediul poștei.

În principiu, instituțiile statului sunt cele care optează pentru această variantă și nu sunt deloc de condamnat, întrucât nu toată lumea are acces la tehnologie. Corespondența scrisă le conferă unora o anumită siguranță în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale, acesta fiind unul dintre motivele pentru care încă adoptă această metodă.

Și nu doar instituțiile statului sunt cele ce trimit corespondența în formă scrisă, sunt și multe societăți private ce continuă să le trimită facturi clienților prin poștă.

Euromag susține organizarea în scările de bloc

Euromag este unul dintre producătorii de top de cutii poștale din România. În cadrul magazinului online regăsim cutii postale individuale și modulare, aviziere, suporturi de pliante și diverse accesorii necesare pentru toate acestea.

Ce produse pot fi folosite în scările de bloc? În primul rând, cutiile poștale modulare. Acestea sunt disponibile pe mai multe dimensiuni, având de la 4 și până la 9 uși. Practic, în funcție de spațiul disponibil pe scara blocului, poate fi aleasă oricare variantă ce se încadrează mai bine.

Menționăm faptul că acestea sunt confecționate din tablă neagră dublu decapată de 0.8 mm, cu finisaje de calitate, obținute prin prelucrarea cu laserul. În cadrul magazinului online euromag.ro se regăsesc în variante de culori standard precum: bej, gri, maro, bej cu maro și gri cu maro. Însă, pentru că Euromag este producător și nu doar simplu distribuitor, cei interesați au posibilitatea de a comanda cutii poștale personalizate, în dimensiunile, formele și culorile dorite.

Cutiile poștale modulare sunt de preferat în scările de bloc în detrimentul celor individuale, pentru că nu ocupă atât de mult spațiu și pot fi mai bine amplasate. Fiecare apartament are un spațiu dedicat, cutia poștală aferentă acestuia având numărul apartamentului notată pe ea. Numerotarea cutiilor poștale este gratuită de către Euromag.

Avizierele sunt și ele necesare pentru o mai bună organizare pe scara blocului. Vorbim aici de un spațiu special destinat informărilor ce îi privesc pe locatari, în special din partea asociației. Cele disponibile la Euromag sunt de dimensiuni diferite, iar culorile standard în care pot fi achiziționate sunt gri antracit cu gri și bej cu maro. Însă, ca și în cazul cutiilor poștale, dimensiunile și culorile pot fi făcute după preferințele clienților.

Suporturile de pliante sunt din ce în ce mai folosite. De câte ori nu am găsit în scara blocului diverse materiale publicitare aruncate pe jos ori lăsate într-un colț de unde să poată fi luate de către cine dorește? Acum este mai simplu să menținem casa scării organizată și curată și în acest sens. Toate materialele publicitare aduse de către diverși agenți pot fi lăsate în suporturile special destinate acestora. Euromag ne pune la dispoziție atât suporturi mici, cât și altele mai mari, ideale pentru revistele diferitor supermarketuri.

Indiferent de cum se schimbă vremurile, cutiile poștale, avizierele și suporturile pentru pliante rămân piese de bază în organizarea și înfrumusețarea scării blocului. Iar Euromag le face exact după cerințele clientului.

Date de contact Euromag

Sediu: strada Farului, nr. 15, sector 4, București

Telefon: 0732 551 055

Site oficial: euromag.ro

Email: [email protected]

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close