Antena 3 CNN Actualitate O tânără s-a prăbuşit cu paraşuta între blocurile din Craiova. Era la primul ei salt

O tânără s-a prăbuşit cu paraşuta între blocurile din Craiova. Era la primul ei salt

O tânără s-a prăbuşit cu paraşuta între blocurile din Craiova. Era la primul ei salt
Sursa foto: Foto: extremesports.biz
28 Aug 2012   •   17:21
UPDATE 19:30 - Tânăra care s-a prăbuşit cu paraşuta, marţi, pe un bloc din Craiova a suferit un traumatism cranio-cerebral şi multiple fracturi, astfel că a rămas internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.
   
"Potrivit primelor evaluări medicale, tânara, care este din comuna doljeană Amărăşti, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut minor, are probabil fractură de mandibulă, fractură de humerus, fractura de antebraţ şi membru superior stâng, dar este în stare stabilă", a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

 

O elevă, de 21 ani, care făcea sărituri de antrenament cu paraşuta s-a prăbuşit între blocurile din Craiova. Eleva a ratat punctul de aterizare care se afla la câteva sute de metri distanţă. O ambulanţă a venit imediat la locul accidentului, care a transportat-o imediat la spital.

Conform Mediafax, fata este membră a unui club de paraşutism şi era la primul ei salt. Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, Costantin Florea, incidentul a avut loc în cartierul Romaneşti din Craiova, unde tânăra s-a prăbuşit iniţial pe un bloc, însă din cauza vântului s-a dezechilibrat şi a căzut.
   
Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale ISU Dolj, ale Ambulanţei şi ale Poliţiei.
   
Conform sursei citate, tânăra a suferit leziuni la faţă şi la braţul stâng, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova.
   
Tânăra efectua un zbor de antrenament, împreună cu alţi zece paraşutişti, pe Aerodromul "Balta Verde" de lângă Craiova, iar din cauza vântului aceasta a pierdut direcţia şi a căzut între blocuri.


×
Subiecte în articol: parasuta
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close