Antena 3 CNN Actualitate O veche metodă de furt revine: Dacă sunteți abordat pe stradă sub acest pretext, sunați la 112!

O veche metodă de furt revine: Dacă sunteți abordat pe stradă sub acest pretext, sunați la 112!

O veche metodă de furt revine: Dacă sunteți abordat pe stradă sub acest pretext, sunați la 112!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Mar 2018   •   19:22

Atenție, români! Revine o veche metodă de furt.

I se poate întâmpla oricui pică în plasa acestor hoți care vă vor aborda sub un pretext foarte comun, cerându-vă ajutorul.

Metoda constă în abordarea unei persoane de pe stradă pentru a-i cere împrumut telefonul, un moment, pentru a dat un telefon urgent. Cei care pică în această capcană vor rămâne cu siguranță fără telefon.

Este și cazul unui tâlhar de 19 ani, din Bistriţa, care a rugat un bărbat să îi împrumute telefonul mobil doar pentru a efectua un apel urgent. Imediat ce s-a îndepărtat puţin, acesta a fugit de lângă cel care i-a acordat încredere.

Din fericire păgubitul a alergat după tânăr şi l-a prins, după care a apelat la autorităţi pentru a-l face să plătească pentru fapta comisă.

Potrivit libertatea.ro, jandarmii au întocmit pe numele celui în cauză actele de sesizare pentru infracţiunea de furt calificat, conform art. 229 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

×
Parteneri
Român arestat pentru spionaj în favoarea Rusiei
x close