Antena 3 CNN Actualitate Oameni leşinaţi la coadă pentru buletine. Primăria spune că nu are suficient personal

Oameni leşinaţi la coadă pentru buletine. Primăria spune că nu are suficient personal

Oameni leşinaţi la coadă pentru buletine. Primăria spune că nu are suficient personal
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    20 Aug 2013   •   18:23

Românii întorşi din străinătate să-şi schimbe actele s-au călcat în picioare la propriu pentru un buletin. Mai multe persoane din Galaţi au leşinat, iar o femeie a căzut pe scări în îmbulzeală. 

 
Este a doua zi în care gălăţenii care vor să-şi schimbe buletinele se calcă în picioare în faţa Serviciului Evidenţă a Persoanelor. Funcţionarii de la ghişee sunt depăşiţi de situaţie şi bonurile de ordine sunt insuficiente. 
 
Cei mai mulţi gălăţeni au venit de peste hotare, în concediu şi vor să-şi schimbe actele. Toţi vor să scape rapid de această problemă şi sunt furioşi pe autorităţile locale, pentru lipsa de organizare. 
 
De cealaltă parte, reprezentanţii Primăriei spun că nu au de unde să suplimenteze numărul de funcţionari pentru această perioadă a anului. Mai mult, aceştia susţin că nu s-ar fi ajuns la această situaţie, dacă oamenii veneau la timp să îşi schimbe actele şi nu aşteptau vacanţa.

Autorităţile ignoră însă faptul că gălaţenii care muncesc în strănătate nu pot veni în altă perioadă, pentru că primesc concedii doar în luna august.
 


 
 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close