Antena 3 CNN Actualitate Oamenii care au fost în stare să îşi dea viaţa pentru România. Cum au fost trataţi de putere?

Oamenii care au fost în stare să îşi dea viaţa pentru România. Cum au fost trataţi de putere?

Oamenii care au fost în stare să îşi dea viaţa pentru România. Cum au fost trataţi de putere?
Sursa foto: foto: vacacupedale.blogspot.com
de L.D.    |    02 Apr 2012   •   23:10

Mihai Gâdea a prezentat luni în emisiunea Sinteza Zilei cazul unor protestatari care au fost în stare să îşi dea viaţa pentru a face ceva pentru România. Dar care a fost răspunsul puterii în cazul lor? Oare a meritat durerea, chinul prin care au trecut? Oare cei de la putere s-au gândit măcar pentru o clipă la ei când au semnat legea privind tăierea salariilor, sau închiderii spitalelor?

Adrian Sobaru este cel care a protestat încercând să îşi ia viaţa chiar în sediul Guvernului. Sobaru a declarat în timpul emisiunii că s-a simţit nevoit să facă acest lucru deoarece România este casa noastră, iar dacă noi nu punem o pietricică măcar la temelie, copiii noştri nu vor avea nici un fel de viitor.De asemenea, cei care de câteva săptămâni stau în frig şi îşi strigă doleanţele în Piaţa Universităţii nici nu mai intră în discuţie.

Dar nici unul din proteste nu i-au oprit pe cei de la putere să taie salariile bugetarilor, să închidă spitalele, să  folosească banii în cu totul alte scopuri decât cele cu adevărat importante.

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close