Antena 3 CNN Actualitate Ofera-i buchete de trandafiri care s-o reprezinte! Culoarea florilor face diferenta (P)

Ofera-i buchete de trandafiri care s-o reprezinte! Culoarea florilor face diferenta (P)

Ofera-i buchete de trandafiri care s-o reprezinte! Culoarea florilor face diferenta (P)
07 Sep 2018   •   15:57

Atunci cand vrei sa-i faci un cadou romantic persoanei dragi, indiferent ca este vorba de iubita sau sotia ta, buchetele de trandafiri sunt solutia ideala. Cu atat mai mult daca acestea sunt comandate online, de pe site-ul unei florarii profesioniste, precum Florandes.ro. In felul acesta, buchetele de trandafiri vor fi livrate intotdeauna in cel mai scurt timp la adresa indicata de tine, de catre curieri speciali, insotite de o felicitare personalizata cu textul tau, astfel incat surpriza ta va fi cu adevarat neasteptata si va starni sentimente de uimire si bucurie persoanei in cauza.

Indiferent de ocazie, femeile se simt speciale si iubite atunci cand primesc buchete de trandafiri din partea unui barbat. Cu toate ca cea mai populara varianta a unui cadou romantic o reprezinta trandafirii rosii, nu trebuie sa te limitezi doar la aceste frumuseti clasice . In fond, cel mai important este ca persoana iubita sa primeasca flori care sa-i reflecte personalitatea. Iar din acest punct de vedere, culoarea este cea care face diferenta. In definitiv, ce poate fi mai romantic decat un buchet de trandafiri in culoarea ei preferata sau care crezi ca i se potriveste cel mai bine? Asadar, albul sau rozul, in limbajul florilor, pot  fi la fel de romantice precum clasicul rosu, daca nuanta trandafirilor va fi aleasa in functie de personalitatea persoanei care ii primeste. Afla in continuare mai multe detalii!

Buchete de trandafiri albi, pentru o fire delicata si prietenoasa

Daca iubita sau sotia ta este o persoana calma, pasnica si plina de afectiune, ofera-i drept cadou trandafiri albi. Poti alege intre mai multe nuante: alb-crem, alb-verzui sau alb pur. Indiferent de nuanta selectata, cu siguranta, partenera ta de viata va considera gestul tau ca fiind unul extrem de special si il va aprecia pe masura. In plus, albul reflecta si ideea unui nou inceput, fiind alegerea perfecta, daca relatia voastra se afla intr-un stadiu incipient. Totodata, demnitatea si sinceritatea sunt cele doua atribute care ar trebui sa defineasca personalitatea partenerei tale, in cazul in care te-ai decis sa-i oferi trandafiri albi.

Buchete de trandafiri roz, pentru o fire optimista la superlativ

Rozul, indiferent de nuanta sa, se potriveste de minune femeilor pline de viata si energie pozitiva, carora le place sa aiba in preajma oameni caldurosi, alaturi de care sa creeze amintiri de neuitat. Capteaza-i atentia si exprima-ti admiratia fata de personalitatea ei entuziasta, oferindu-i ocazional buchete de trandafiri roz!

Buchete de trandafiri galbeni, pentru o fire altruista si care iubeste naturaletea

Culoarea galben este asociata cu razele soarelui, care inspira caldura si vitalitate. Astfel de buchete se potrivesc de minune femeilor care au un suflet de aur, fiind gata oricand sa sara in ajutorul celor din jur. Contrar unor credinte populare, galbenul nu reprezinta gelozie, ci caldura sufleteasca. 

Buchete de trandafiri rosii, pentru o fire pasionala si exuberanta

Astfel de buchete nu mai au nevoie de nicio prezentare. Ele sunt cadoul ideal pentru femeile puternice, care pun multa pasiune in ceea ce fac, fiind totodata potrivite pentru firile boeme, clasice, romantice.

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close