Antena 3 CNN Actualitate Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: "Creierul meu este o bombă"

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: "Creierul meu este o bombă"

Olandezul pedofil Johannes Visscher, subiectul unui documentar din 1997: "Creierul meu este o bombă"
02 Oct 2019   •   21:22

Olandezul acuzat că ar fi ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru a apărut într-un documentar, realizat în 1997, "TBS: Beneficiile îndoielii". Subiectul filmului îl reprezintă clinicile unde sunt trimiși condamnații care suferă și de probleme psihice.

Alături de Visscher, în documentar apar încă trei condamnați internați la TBS: un piroman, dintr-o familie de pompieri. un criminal adolescent, care își ucisese un prieten și un hoț, scrie Libertatea.

Johannes Visscher vorbește în fața camerei de filmat despre faptele pentru care a fost condamnat, atacase două femei. Psihoterapeutul care se ocupă de el încearcă să-l convingă pe Visscher că în interiorul lui se află și un violator, nu doar un atacator.

„Când ies de aici, nu vreau să fiu recunoscut, las totul în urmă și încep o viață complet nouă”, spune Visscher, care, la data filmării documentarului, avea 23 de ani.Visscher își descrie creierul drept „o bombă cu ceas, care poate exploda oricând”.

În documentar, el povestește despre tatăl său, alcoolic violent, și despre mama sa, care, când nu era internată la psihiatrie, îl obliga să doarmă în același pat cu ea până la vârsta de 12 ani.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close