Antena 3 CNN Actualitate Omenia preoţilor, orbită de "ochiul dracului". Nu s-au lăsat până nu au luat 26.000 de euro de la Institutul de Oncologie din Iaşi

Omenia preoţilor, orbită de "ochiul dracului". Nu s-au lăsat până nu au luat 26.000 de euro de la Institutul de Oncologie din Iaşi

Omenia preoţilor, orbită de "ochiul dracului". Nu s-au lăsat până nu au luat 26.000 de euro de la Institutul de Oncologie din Iaşi
de O.P.    |    03 Oct 2012   •   06:06
26 de mii de euro este preţul pe care l-a obţinut Mitropolia Moldovei şi Bucovinei pentru o bucată de pământ pentru care a negociat un an de zile cu Institutul de Oncologie din Iaşi. 

Medicii aveau nevoie de o ieşire pentru accesul maşinilor care se ocupă de urgenţă. reprezentanţii bisericii nu s-au lăsat până nu au obţinut 219 euro pe metru pătrat.

Bucata de pământ situată în spatele bisericii "Sfinţii  40 de Mucenici" din Iaşi era vitală pentru buna funcţionare a Institutului de Oncologie, care avea nevoie de o cale de acces. Aşa că feţele bisericeşti au negociat la sânge cu oficialii ministerului sănătăţii.

În contul bisericii au intrat 26.000 de EURO. Experţii imobiliari spun că preţul nu ar fi exagerat, pentru că este o zonă centrală în care metrul pătrat de teren ajunge şi la 400 de EURO.Banii sunt un adevărat "dar Dumnezeiesc" pentru Biserica "Sfinţii 40 de Mucenici" care are nevoie urgentă de o pictură nouă.

De cealaltă parte, Institutul de Oncologie şi-a început deja activitatea şi muncitorii lucrează la calea de acces pentru maşinile care asigură urgenţele.





×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close