Antena 3 CNN Actualitate Operaţiune spectaculoasă, în Mureş. Elicopterul prăbuşit la Tăureni, scos din lac

Operaţiune spectaculoasă, în Mureş. Elicopterul prăbuşit la Tăureni, scos din lac

Operaţiune spectaculoasă, în Mureş. Elicopterul prăbuşit la Tăureni, scos din lac
de O.P.    |    30 Iul 2013   •   12:51

Marţi dimineaţă, un elicopter aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a decolat din Bucureşti pentru a participa la recuperarea epavei elicopterului civil care s-a prăbuşit luni seară în judeţul Mureş, informează MAI.
  
Elicopterul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, care a ajuns în Mureş după ora 11.30, este dotat cu un dispozitiv de transport sarcini exterioare acroşate ce permite transportarea unor încărcături exterioare de până la trei tone.


  
Căutarea acesteia - un om de afaceri german - a fost întreruptă în cursul nopţii din ordinul prefectului de Mureş, Corneliu Grosu, din motive de securitate pentru scafandri, fiind reluată marţi dimineaţă.
  
Vă reamintim că un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, în zona lacului Tăureni, din judeţul Mureş, cinci persoane pierzându-şi viaţa, iar una fiind rănită, respectiv o femeie.
  
Omul de afaceri Sorin Ţerbea se afla în elicopterul prăbuşit, alături de trei afacerişti germani, o angajată de-a sa şi pilotul, aparatul de zbor prăbuşindu-se la câteva minute de la decolare, declara primarul din Tăureni, Ovidiu Petru Oltean. El preciza că Sorin Ţerbea şi cei trei oameni de afaceri germani au făcut, luni după-amiază, o vizită la o fabrică de mobilă din localitate.
 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close