Antena 3 CNN Actualitate Oradea. Un copil de nouă ani lăsat nesupravegheat a căzut de la etajul cinci (VIDEO)

Oradea. Un copil de nouă ani lăsat nesupravegheat a căzut de la etajul cinci (VIDEO)

Oradea. Un copil de nouă ani lăsat nesupravegheat a căzut de la etajul cinci (VIDEO)
08 Dec 2009   •   10:56

Un copil de nouă ani, din Oradea, s-a zdrobit de asfalt după ce a căzut de la etajul cinci. Nu era prea mic pentru a se feri de astfel de accidente, însă se pare că suferă de o boală mintală, iar în acel moment era lăsat nesupravegheat, lângă fereastră.

Copilul era singur în cameră, iar tatăl său era acasă. Se pare însă că acesta se odihnea într-o cameră alăturată. La un moment dat, s-a auzit bubuitura.

În ciuda loviturii puternice, copilul a rămas conştient. Ambulanţa l-a dus imediat la spital, iar următoarele două săptămâni vor fi decisive. Medicii sunt rezervaţi privind evoluţia stării lui. Are leziuni grave, la nivelul toracelui, traumatisme la vertebrele cervicale, însă, leziunile cerebrale, îl pun cel mai mult în pericol. Şi părinţii băiatului sunt îngrijoraţi şi se roagă să nu se întâmple ceva rău cu băiatul lor.

Incidentul a intrat acum şi în atenţia poliţiei.

În funcţie de ancheta declanşată, reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului vor face şi ei cerectări în familie pentru a stabili dacă familia are vreo vină pentru ce s-a întâmplat copilului.



Observator


×
Subiecte în articol: copil cazut etaj
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close