Antena 3 CNN Actualitate Orașul din România în care a fost construită cea mai modernă sală polivalentă din țară, într-un timp record

Orașul din România în care a fost construită cea mai modernă sală polivalentă din țară, într-un timp record

Într-o lume în care proiectele de construcție adesea se confruntă cu întârzieri și obstacole imprevizibile, un antreprenor se poate lăuda cu o realizare remarcabilă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2023   •   09:34

Este vorba despre un proiect impresionant o sală polivalentă în valoare de 27 de milioane de euro, finalizată chiar înainte de termen.

Cu o capacitate generoasă, Sala Polivalentă din Bistrița poate găzdui evenimente variate, de la competiții sportive la concerte și spectacole.

Construcția a fost finanțată de Compania Națională de Investiții, are 3.000 de locuri, săli separate de antrenament, săli de sport, bază de recuperare, terenuri exterioare, o pistă de alergare cu opt culoare și multe alte facilități.

La Bistrița, în august 2022, a fost inaugurată cea mai modernă sală polivalentă din țară, o investiție derulată de către o companie locală de aici, din Bistrița, care a reușit să termine toate lucrările chiar înainte de termen.

Citește șiRestaurarea catedralei Notre Dame, o afacere de 700 de milioane de euro. Data la care va fi redeschisă pentru public

Suprafața de joc este una specială, fiind rar întâlnită în țara noastră.

Ea este alcătuită din niște plăci din arțar canadiană, recoltat de la o altitudine de peste 2.000 de metri altitudine în lunile de iarnă.

Elasticitatea suprafeței de joc este dată de paturile de cauciuc

Practic, la inaugurare era cea mai modernă bază sportivă polivalentă din România.

Sala este alcătuită din două tipuri de gradenie, unele fixe și unele mobile, care se pot retracta în cazul unor evenimente, unor concerte, sau unor manifestări, pentru a mări suprafața.

Complexul este dotat cu săli de forță, cu echipamente ultra-moderne, menite pentru a ține în maximă formă toți sportivii care activează aici.

Aceeași companie a realizat pentru prima oară în România un drum cu o durată de viață cu 50% mai mare decât cele clasice.

Drumul județean de la Cociu – Mocod – Zagra s-a realizat cu o mixtură asfaltică specială, inovativă pentru țara noastră.

Rata de viață a drumului de la 10 până la 50 de ani, iar durata de exploatare fiind una mult mai mare.

×
Subiecte în articol: Bistriţa Sala Polivalenta
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close