Antena 3 CNN Actualitate Oraşul pistolarilor. Un alt şofer nervos şi-a făcut loc în trafic cu arma. A tras până când i s-a deschis calea

Oraşul pistolarilor. Un alt şofer nervos şi-a făcut loc în trafic cu arma. A tras până când i s-a deschis calea

Oraşul pistolarilor. Un alt şofer nervos şi-a făcut loc în trafic cu arma. A tras până când i s-a deschis calea
de O.P.    |    29 Noi 2012   •   05:49

La trei zile după ce un tînăr a fost împuşcat în stil mafiot în Bucureşti, un alt incident cu focuri de armă a a avut loc în Constanţa. De această dată a fost vorba despre un conflict în trafic pe care unul dintre şoferi l-a rezolvat cu pistolul. Pentru că nu s-au decis cine are prioritate, un şofer a scos pistolul şi a început să tragă spre un alt autoturism, ca să-şi facă loc în trafic. Gloanţele au nimerit portiera şi unul dintre cauciucuri. După incident, pistolarul a dispărut.

Cei doi şoferi, supăraţi pentru că niciunul nu i-a acordat celuilalt prioritate s-au luat la ceartă chiar în mijlocul intersecţiei. Nu au reuşit să se înţeleagă, aşa că unul dintre ei a scos pistolul.

Din fericire, gloanţele au atins doar uşa şoferului şi unul dintre cauciucuri. Imediat, şoferul care a tras a dispărut. Celalţi şoferi au sunat imediat la 112.

După câteva ore, bărbatul a fost identificat. Este vorba de un constănţean de 35 de ani, care nu a fost însă găsit deocamdată de poliţişti.



×
Subiecte în articol: focuri de arma
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close