Antena 3 CNN Actualitate Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis: "Cel mai CURAT spital din EUROPA se găseşte în România, Braşov"

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis: "Cel mai CURAT spital din EUROPA se găseşte în România, Braşov"

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis: "Cel mai CURAT spital din EUROPA se găseşte în România, Braşov"
de O.P.    |    11 Noi 2013   •   11:53

Cel mai curat spital din Europa se afla în România, la Brașov. Poate părea o frază desprinsă dintr-un roman SF, dar nu este decât purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea Organizației Mondiale a Sănătății îi revine echipei conduse de doctorul Andreea Moldovan, scrie jurnalul.ro

La doar 40 de ani, medicul Andreea Moldovan a ales să-și practice meseria în România, ţara în care s-a născut și în care a studiat.

După ani grei de specializări în străinătate, Andreea Moldovan, alături de soțul ei care este medic chirurg, și fetița de zece ani s-a stabilit în Brașov și a început să lucreze în cadrul spitalului Sf. Constantin.

Alături de o echipă ambițioasă, în 2013, medicul a reușit să câștige un premiu important nu numai pentru spital, dar mai ales pentru România: Spitalul Sf. Constantin a devenit cel mai curat spital din Europa.

×
Subiecte în articol: OMS
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close