Antena 3 CNN Actualitate Orgie a poliţiştilor de la DIAS Cluj. Imaginile au fost făcute publice abia după 6 ani

Orgie a poliţiştilor de la DIAS Cluj. Imaginile au fost făcute publice abia după 6 ani

Orgie a poliţiştilor de la DIAS Cluj. Imaginile au fost făcute publice abia după 6 ani
Sursa foto: Foto: en.wikipedia.org
14 Sep 2012   •   13:53

A fost petrecere cu arme, bere, grătare şi femei în poligonul de trageri şi antrenament de la Făget. Un chef organizat de mai mulţi poliţişti din Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă. S-a întâmplat în 2006 dar dovezile au fost păstrate cu sfinţenie, până astăzi, în arhiva uneia dintre fete. Potrivit jurnalistilor de la stiridecluj.ro, comandantul IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar, ar fi aflat ulterior de petrecere, dar a găsit de cuviinţă că poliţiştii petrecăreţi merită doar o mustrare părintească.

Aşa s-au gândit să se distreze câţiva poliţişti din Cluj. Dar nu singuri.

Au adus cu maşina de intervenţie, două tinere în poligonul de trageri. Le-au lăsat pe mână pistoalele Glock şi au băut cu ele cot la cot. Pe scurt, au încins o petrecere pe cinste. 

"Acum ne aflăm în poligonul de trageri al poliţiei unde se efectuează o misiune foarte grea! Colegii noştri sunt încă în timpul antrenamentelor. Se antrenează!" spune una din fete. Şi s-au antrenat... Cu mici, bere şi puţină muzică.

S-au relaxat total. Şi nu i-a mai interesat altceva. Nici măcar că sunt într-un poligon de trageri. Au luat chiar în râs regulamentele militare şi... orice regulă de siguranţă.



×
Subiecte în articol: Cluj petrecere
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close