Antena 3 CNN Actualitate Panică la un liceu din Constanţa. 25 de elevi au reacţionat pozitiv la testele TBC, după ce o profesoră a venit bolnavă

Panică la un liceu din Constanţa. 25 de elevi au reacţionat pozitiv la testele TBC, după ce o profesoră a venit bolnavă

Panică la un liceu din Constanţa. 25 de elevi au reacţionat pozitiv la testele TBC, după ce o profesoră a venit bolnavă
Sursa foto: Foto: Antena 1
de S.T.    |    09 Noi 2012   •   18:00

E alertă în şcolile din Constanţa. 25 de elevi de la Colegiului Naţional Pedagogic sunt suspecţi de TBC. Copiii s-au infectat de la o profesoară bolnavă, iar acum fac analize peste analize.

150 de elevi au ajuns în ultima perioadă la spital pentru analize, iar 25 dintre ei sunt suspecţi că ar fi contactat boala. Cei care mai îndrăznesc încă să intre în liceu, nu trec de poartă fără să-şi pună măştile pe feţe.

Cadrul didactic s-a prezentat în faţa elevilor fără să ştie că suferă de TBC. Când s-a aflat, toată lumea a intrat în panică.

Direcţia de sănătate publică îi testează şi pe elevii de la un alt liceu în care predă profesoara.

Alte trei cazuri de TBC au fost descoperite şi într-o grădiniţă din Valul lui Traian, la două educatoare şi un copil. Iar într-o şcoală din Agigea doi fraţi au ajuns la spital cu simptome de tuberculoză.

Sunt monitorizate şi liceele Ovidius, Navrom şi fostul CFR, unde s-au înregistrat câteva cazuri de TBC, încă de luna trecută.


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close