Antena 3 CNN Actualitate Parâng. Turişti răniţi pe pârtia de schi

Parâng. Turişti răniţi pe pârtia de schi

Parâng. Turişti răniţi pe pârtia de schi
24 Feb 2007   •   14:22

Salvamontiştii susţin că încă de la primele ore ale dimineţii au fost nevoiţi să intervină la mai multe cazuri deoarece din cauza pârtiilor acoperite cu gheaţă mulţi turişti s-au accidentat, după ce au căzut. Salvamontiştii i-au coborât pe răniţi de pe munte până la baza

telescaunului, aceştia au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalul din Lupeni. ?În numai câteva ore de la ieşirea turiştilor şi a concurenţilor de la concursurile de schi pe pârtie, am fost nevoiţi să intervenim. Am avut, până la ora prânzului, două traumatisme cranio-cerebrale, o luxaţie, o fractură şi un accidentat la tibie. Pârtiile sunt acum acoperite, pe unele porţiuni, cu gheaţă şi vântul suflă cu putere, motiv pentru care există premisele unor astfel de accidente?, a spus George Resiga, şeful Serviciului Salvamont din Straja.

Pârtiile au fost amenajate pentru concursul dedicat energeticienilor, dar şi pentru competiţia unui operator de telefonie mobilă care are loc în acest week-end în Straja, dar vântul puternic şi vremea rece din ultimele zile ale săptămânii au fãcut ca acestea să fie acum acoperite cu gheaţă.

Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close