Antena 3 CNN Actualitate Părinţii lui Ionuţ: Pozele cu el au fost de o forţă extraodinară. Altfel, pe noi nu ne-ar fi băgat nimeni în seamă

Părinţii lui Ionuţ: Pozele cu el au fost de o forţă extraodinară. Altfel, pe noi nu ne-ar fi băgat nimeni în seamă

Părinţii lui Ionuţ: Pozele cu el au fost de o forţă extraodinară. Altfel, pe noi nu ne-ar fi băgat nimeni în seamă
Sursa foto: Foto: Antena 3
08 Sep 2013   •   21:28

Părinţii lui Ionuţ, copilul în vârstă de 4 ani sfâşiat de câini în apropierea Parcului Tei, au vorbit, în ediţia de duminică a "Sinteza Zilei", despre drama prin care familia lor a fost nevoită să treacă din cauza câinilor fără stăpân scăpaţi de sub control de autorităţi.

Valentin Anghel a povestit la Antena 3 că a aflat despre moartea fiului său de la televizor, când "a apărut o ştire despre un băieţel de patru ani ucis de câini în zona Parcului Tei".

Valentin Anghel, a povestit că şi-a dat seama că este vorba chiar despre Ionuţ în momentul în care a apărut informaţia că alături de victimă era şi un băieţel de şase ani.

"Sperăm ca această tragedie să ne unească şi să schimbăm lucrurile. Să nu mai aibe loc astfel de tragedii", a spus mama lui Ionuţ, Andreea Anghel.

"Pozele cu el au fost de o forţă extraodinară. Altfel, pe noi nu ne-ar fi băgat nimeni în seamă", a mai spus tatăl lui Ionuţ, care nu este încă sigur dacă varianta înfiinţării unei fundaţii este o soluţie pentru problema maidanezilor.


×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close