Antena 3 CNN Actualitate Pasarelele de pe DN1 au o MARE problemă. Nimeni nu s-a gândit la asta când au fost ridicate

Pasarelele de pe DN1 au o MARE problemă. Nimeni nu s-a gândit la asta când au fost ridicate

Pasarelele de pe DN1 au o MARE problemă. Nimeni nu s-a gândit la asta când au fost ridicate
de O.P.    |    19 Aug 2013   •   06:09

Pasarelele de pe Valea Prahovei, făcute în grabă, nu au fost gândite şi pentru persoanele cu dizabilităţi. Trecerile de pieton au fost desfiinţate pentru fluidizarea traficului, dar acum, oamenii cu nevoi speciale, nu mai au pe unde să treacă strada. Nici pentru cei care trec pe pasarele nu e mai bine. Oamenii se plâng că se murdăresc de vopsea dacă se încumetă să urce pe pasarele.

Pasarelele de peste DN1 din Buşteni fac mai multe probleme decât rezolvă, spun oamenii deranjaţi de neglijenţa celor care au desfiinţat trecerile de pietoni fără să se gândească şi la cei care le folosesc. Cei mai afectaţi sunt oamenii cu dizabilităţi.

Turiştii, dar şi localnicii sunt obligaţi să folosească pasarelele pentru că poliţiştii au grijă ca nimeni să nu forţeze trecerea drumului prin locuri nepermise. Deşi trecerile peste DN1 au fost gândite pentru fluidizarea circulaţiei, şoferii nu văd nicio diferenţă.

Primarul din Buşteni spune că este mulţumit de pasarele, chiar dacă au fost construite în regim de urgenţă.

Mai mult, Construcţia pasarelelor pietonale în dreptul localităţilor Azuga, Buşteni şi Comarnic a fost demarată ilegal. Muncitorii s-au apucat de lucru înainte de semnarea contractelor Şi asta pentru că CNADNR a dat undă verde celor patru firme din Prahova, cunoscute de altfel ca abonate la contracte cu statul.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close