Antena 3 CNN Actualitate ”Nu pot să spun că îmi este teamă! Nu știu de unde vin aceste semnale!” Declarațiile patronului Nuba de pe patul de spital

”Nu pot să spun că îmi este teamă! Nu știu de unde vin aceste semnale!” Declarațiile patronului Nuba de pe patul de spital

Agresorul patronului de la NUBA a fost dat în urmărire generală în Europa. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă după ce l-a înjunghiat pe omul de afaceri din Capitală și a reușit să fugă din România.

”Nu pot să spun că îmi este teamă! Nu știu de unde vin aceste semnale!” Declarațiile patronului Nuba de pe patul de spital
de Ana Ciuvică    |    24 Apr 2023   •   13:37

Fotografia atacatorului a fost publicată pe site-ul Poliției Române. Acesta este urmărit la nivel european, după ce judecătorii de la Judecătoria Sectorului 1 au emis un mandat de arestare în lipsă. 

Agresorul ar fi un cetățean albanez, în vârstă de 35 de ani, care a reușit să părăsească țara la doar câteva ore după incident. 

Patronul NUBA, primele declarații de pe patul de spital

Jean Sasu, afaceristul înjunghiat, a intrat în direct la Antena 3 CNN unde a povestit ce s-a întâmplat. 

”Starea mea de sănătate este stabilă în momentul de față. Aștept să fiu externat cât mai curând, aștept decizia medicilor... 

Aștept și să mă consult cu autoritățile în momentul în care voi fi externat, să știu care este opinia lor, ce piste au și ei. Nu îmi dau seama. Nici nu pot să presupun ceva...”, a declarat Jean Sasu, cu privire la motivul atacului.  

”Nu am avut niciun fel de discuții, conflicte sau certuri, însă nu am de unde să știu exact de unde provin aceste semnale”, a continuat el în exclusivitate la Antena 3 CNN.  

Cu privire la atacator, patronul NUBA susține că angajații nu au observat nimic în neregulă cu persoana respectivă.  

”Este un trafic destul de mare de persoane acolo, nu au acordat o atenție deosebită persoanei. Și ei au fost surprinși. Nu au mai ținut minte detalii din zilele anterioare. 

Autoritățile au venit în ziua incidentului, am dat declarații și probabil că acum urmează ancheta”, a spus el.  

Patronul NUBA a declarat că nu îi este frică pentru viața lui și că va merge mai departe indiferent de ce se va întâmpla. 

”Nu pot să spun că îmi este teamă. Merg mai departe și vedem ce se întâmplă”, a conchis el.  

×
Subiecte în articol: patron NUBA Jean Sasu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close