Antena 3 CNN Actualitate Patronul olandez al unei firme specializate în livrarea de echipamente medicale, audiat la Timişoara într-un dosar privind mai multe licitaţii trucate

Patronul olandez al unei firme specializate în livrarea de echipamente medicale, audiat la Timişoara într-un dosar privind mai multe licitaţii trucate

de M.T.    |    25 Oct 2014   •   10:59

Procurorii DNA au descins, azi-noapte, la Timişoara, într-un dosar care vizează mai multe licitaţii trucate la Ministerul Sănătăţii, în perioada 2009-2011, cînd la putere era guvernul condus de Emil Boc.

Patronul olandez al unei firme specializată în livrarea de echipamente medicale către spitale şi alte trei persoane au fost săltate de mascaţi şi duse la audieri.

Anchetatorii susţin că cetăţeanul străin ar fi solicitat angajaţilor săi din România să-şi formeze un sistem de relaţii care să permită câştigarea licitaţiilor organizate de minister pentru reformare sistemului medical românesc.

Afaceristul străin este acuzat că ar fi dat mită şi alte bunuri unor oficiali pentru a avea acces la informaţii confidenţiale sau pentru a fi favorizaţi şi declaraţi câştigători ai unor licitaţii.

Cei patru au fost audiaţi la sediul DNA Timiş pînă după miezul nopţii.

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close