Antena 3 CNN Actualitate Patru morţi şi un rănit grav, bilanţul unui gest inconştient făcut de şoferul unei maşini de teren

Patru morţi şi un rănit grav, bilanţul unui gest inconştient făcut de şoferul unei maşini de teren

Patru morţi şi un rănit grav, bilanţul unui gest inconştient făcut de şoferul unei maşini de teren
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Ian 2014   •   09:45

Patru oameni morţi şi unul rănit grav. E bilanţul unui gest inconştient făcut de şoferul unei maşini de teren. A ignorat indicatoarele care-l avertizau că se apropie o curbă periculoasă şi a intrat cu viteză într-un autocar. Acesta era gol din fericire, iar şoferul n-a păţit nimic. Din maşina de teren însă doar doi din cei cinci pasageri au fost scoşi în viaţă, iar un altul a murit la spital.

O tragedie care putea fi evitată cu un gest simplu. Era suficient ca şoferul maşinii de teren să ia piciorul de pe acceleraţie şi să-l pună pe frână.

Impactul a fost atât de puternic încât trei persoane din maşina de teren au murit pe loc. Unul dintre răniţi a pierdut lupta pentru viaţă  la scurt timp după ce a ajuns la spital. Iar singurul bărbat rămas în viaţă se află în stare critică.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată mai bine de trei ore. În acest timp, s-au format coloane de maşini de peste zece kilometri pe ambele sensuri.

×
Subiecte în articol: accident rutier accident autocar
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close