Antena 3 CNN Actualitate Patru vasluieni au fost luați pe sus de o tornadă cu tot cu mașina în care se aflau

Patru vasluieni au fost luați pe sus de o tornadă cu tot cu mașina în care se aflau

Patru vasluieni au fost luați pe sus de o tornadă cu tot cu mașina în care se aflau
Sursa foto: foto: Pixabay.com
29 Aug 2018   •   18:24

Patru vasluieni care se aflau intr-o masina au fost luati pe sus de o tornada si izbiti de un copac.

Acestia se aflau in autoturismul care rula in acel moment cu aproximativ 160 km/h. La un moment dat, masina a ajuns intr-o zona cu vijelie iscata ca din senin. Acestia au fost luati pe sus cu tot cu masina si s-au oprit intr-un copac de pe marginea drumului.

„Erau nori grei, de ploaie, spre Chisinau, nu m-am gandit nicio clipa ca vom pati ceva. Coboram panta spre Leuseni, cand am fost angrenati intr-un soi de vartej, care ne-a speriat foarte tare.

Masina cobora in viteza pe drumul spre Leuseni, cand am simtit ca se misca in toate directiile, de parca ar fi fost aruncata de pe sosea. Am iesit intr-o clipa de pe drum, desi am franat si toate sistemele de protectie ale masinii au functionat perfect.

Am alunecat pe iarba, am intrat pe urma pe o zona cu criblura, dupa care masina s-a infipt cu farurile din stanga fata intr-un nuc, pe urma a fost aruncata in spate si ne-am mai lovit de un alt copac.

S-au deschis toate airbagurile, credeam ca va lua foc masina. Cu dureri mari, am iesit toti pe partea dreapta a masinii. Am fost in peste 20 de tari, am vazut multe fenomene meteo, dar un vartej care sa te zboare de pe drum nu am trait niciodata, nu am crezut ca ni se poate intampla asa ceva' a povestit soferul, Toader Prodan, consilier local la Primaria Falciu, pentru vremeanoua.ro.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close