Antena 3 CNN Actualitate Paul Popa, complicele asasinului grec Konstantinos Passaris, găsit într-o închisoare din Spania

Paul Popa, complicele asasinului grec Konstantinos Passaris, găsit într-o închisoare din Spania

Paul Popa, complicele asasinului grec Konstantinos Passaris, găsit într-o închisoare din Spania
14 Mar 2014   •   21:01

Paul Popa, complicele asasinului grec Konstantinos Passaris, a fost găsit într-un penitenciar din Spania, unde era închis sub o identitate falsă.

Popa era căutat de autorităţile de la Atena pentru că în 1996, l-a ajutat Passaris să ucidă doi poliţişti şi să evadeze dintr-o închisoare din Grecia. Paul Popa a revenit în România, unde a fost închis după ce a împuşcat un bărbat din Deva.

În octombrie 2012, cu puţin înainte ca autorităţile elene să emită pe numele său mandatul european de arestare, a fost eliberat din penitenciar pentru bună purtare.

Konstantinos Passaris, supranumit şi "Fiara din Balcani", a fost condamnat la închisoare pe viaţă în 2003, după ce a ucis cu sânge rece un casier de la o casă de schimb valutar din Bucureşti şi un paznic. Passaris este închis la penitenciarul de maximă siguranţă de la Gherla.




×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close