Antena 3 CNN Actualitate Paul Stănescu: „Se cunoaște existența unor clanuri interlope în Olt. Sunt și oameni politici care pot fi acuzați de legături cu asemenea grupări”

Paul Stănescu: „Se cunoaște existența unor clanuri interlope în Olt. Sunt și oameni politici care pot fi acuzați de legături cu asemenea grupări”

Paul Stănescu: „Se cunoaște existența unor clanuri interlope în Olt. Sunt și oameni politici care pot fi acuzați de legături cu asemenea grupări”
06 Aug 2019   •   20:17

Paul Stănescu, senator PSD, fost președinte al Consiliului Județean Olt, a spus la Antena 3 că înțelege durerea prin care trece Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei ucise la Caracal, Alexandra Măceșanu, dar crede că, totuși, nu e în regulă să acuze pe toată lumea. 

„Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate, rudelor. Înțeleg durerea domnului Cumpănașu, Alexandra a fost nepoata lui. Dar e greu de la o întâmplare nefericită să acuzi pe toată lumea. În ceea ce mă privește pe mine, niciodată nu am avut legătură sau să cunosc vreun membru sau un șef al unei grupări infracționale, un clan interlop, niciodată nu am discutat cu asemenea oameni. Știm cu toții că există. Din toți aleși în 2016, indiferent din ce partid fac parte nu știu un om politic să aibă legătură cu vreo grupare infracțională. Înțeleg durerea domnului Cumpănașu, dar nu e cazul pentru asemenea afirmații”. 

Paul Stănescu a spus că se cunoaște existența unor clanuri interlope în Olt, dar că nu există suficiente informații. 

„Se cunoaște existența unor rețele, toată lumea bănuiește. Nu avem informațiile necesare. Sunt oameni politici care pot fi acuzați în mod direct de legături cu asemenea grupări. Și v-aș da cel mai autentic exemplu, tot din județul Olt. Drăgănești de Olt, unde e clanul Bercea.. e la 20 de kilometri de Caracal. Trebuie să ne aducem aminte că la o sărbătoare Traian Băsescu era de mână cu Bercea Mondial, cu Prima Doamnă. Ne aducem aminte că Bercea Mondial punea o salbă de galbeni la gât Primei Doamne, ne aducem aminte de mormanul pe care clanul Bercea l-a dus fratelui Mircea Băsescu pentru ca el să iasă din pușcărie”, a mai spus Paul Stănescu la „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv”. 

 

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close