Antena 3 CNN Actualitate Pedeapsă terifiantă la o grădiniţă din Cernavodă. Copil de 3 ani, tratat precum victimele torţionarilor

Pedeapsă terifiantă la o grădiniţă din Cernavodă. Copil de 3 ani, tratat precum victimele torţionarilor

Pedeapsă terifiantă la o grădiniţă din Cernavodă. Copil de 3 ani, tratat precum victimele torţionarilor
Sursa foto: Foto: www.answers.com
24 Oct 2013   •   20:08

Mama unui copil o acuză pe una dintre angajatele unei grădiniţe din Cernavodă că i-a închis fiul de 3 ani în beci, pentru a-l linişti. Însă întunericul nu i-a adus liniştea, ci o spaimă care ar putea să-l urmărească toată viaţa, spun psihologii. După ce şi-a ascultat copilul în lacrimi, femeia a depus plângeri peste tot. Mai ales că, spun alţi părinţi, nu ar fi prima oară când copiii lor sunt educaţi cu frica, în beci.

Numai victimele torţionarilor mai erau închise în beciuri şi lăsate să sufere în întuneric. Nu copii de câţiva ani, trimişi să înveţe şi să se joace la grădiniţă. Băiatul, lumina părinţilor lui, ar fi fost pedepsit în beznă pentru că era prea activ.
 
La sfârşitul programului grădiniţei din Cernavodă, când bunica a venit să îl ia acasă, copilul şi-a îndreptat privirea către o uşă. Avea lacrimi în ochi. I-a mărturisit că a fost obligat să stea câteva ore în celula improvizată în grădiniţă. Ore îngrozitoare pe care ar putea să nu le uite niciodată.
 
Mama băiatului a făcut plângeri peste plângeri. De la poliţie, la inspectoratul şcolar. Directoarea grădiniţei spune că nu au beci. Ci doar un subsol.

Însă despre pedeapsa tenebroasă ar fi vorbit şi alţi părinţi cu poliţiştii. Iar în România, oricât de teribil ar părea, nu e prima oară când copiii sunt supuşi unor tratamente inumane de cei care ar trebui să îi înveţe. Un alt copil a fost aproape scalpat, la o creşă. Iar într-o grădiniţă din Timişoara, micuţii au fost reduşi la tăcere cu scoci lipit pe buze.

Părinţii copilului închis în beci îşi vor căuta dreptatea în tribunal.


×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close