Antena 3 CNN Actualitate Peisaj sumbru în Ialomiţa: Tuneluri săpate în troiene şi hornuri care răsar stinghere dintre zăpezi

Peisaj sumbru în Ialomiţa: Tuneluri săpate în troiene şi hornuri care răsar stinghere dintre zăpezi

Peisaj sumbru în Ialomiţa: Tuneluri săpate în troiene şi hornuri care răsar stinghere dintre zăpezi
Sursa foto: Foto: Antena 1
10 Feb 2012   •   21:19

Pentru unii români, autorităţile nu au găsit încă adresa. În comuna ialomiţeană Cocora nămeţii depăşesc 6 metri, iar acoperişurile trosnesc sub apăsarea grea a iernii.

Oamenii se tem că ar putea oricând sfârşi îngropaţi în zăpadă. Sunt disperaţi pentru că nimeni nu le-a dat până acum nicio mână de ajutor.

Tuneluri săpate în troiene şi hornuri care răsar stinghere dintre zăpezi. Sunt singurele lucruri care te-ar putea duce cu gândul că într-un deşert alb există o aşezare omenească.

Locuitorii din Cocora, Ialomita, sunt practic izolati de lume. Casele arată ca nişte grote, oamenii au trebuit să-şi sape zăpada din faţa locuinţelor pentru a putea ieşi la suprafaţă.

Tonele de omăt apasă greu pe acoperişurile locuinţelor. Oamenii sunt speriaţi că o dată cu fiecare oră care trece li se apropie sfârşitul.

Parcă trasă la indigo e viaţa în Lehliu Sat. Nu doar casele, ci şi adăposturile animalelor stau sub nămeţii de cinci metri.

 


×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close