Antena 3 CNN Actualitate Pentru prima dată în România, o prostituată a ajuns după gratii

Pentru prima dată în România, o prostituată a ajuns după gratii

Pentru prima dată în România, o prostituată a ajuns după gratii
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    16 Noi 2012   •   20:43

Pentru prima dată în România, o prostituată este trimisă la închisoare. Femeia de moravuri uşoare, o tânără din Baia Mare, a fost trimisă la închisoare pentru că a strâns şi n-a plătit amenzi de peste 30.000 de euro.

Zeci de mii de femei de moravuri uşoare din toată ţara ajung, cel puţin o dată pe săptămână, la poliţie. Fac colecţie de amenzi şi se întorc la muncă. Un joc aparent fără sfârşit,dar care pentru o prostituată din Baia Mare se încheie la închisoare.

La doar 20 de ani, strânsese un portofoliu impresionant. Peste 120 de amenzi neplătite, în valoare de peste 30.000 de euro. În urmă cu un an, tânăra a fost prinsă în braţele unui client generos. A primit şase luni cu suspendare, însă asta nu a oprit-o. Acum cinci luni a ajuns, pentru a doua oară, în faţa judecătorilor din Baia Mare.

Recidivistă şi cu amenzi din ce în ce mai multe, femeia a primit o sentinţă grea. Un an şi şase luni, după gratii, pentru prostituţie. A făcut recurs, iar Curtea de Apel i-a redus pedeapsa cu şase luni. Dar nu a salvat-o de la închisoare.

Este prima prostituată din România condamnată definitiv la închisoare, cu executare.


×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close