x close

Pentru unii Ajunul Crăciunului a însemnat mese întinse şi familia adunată în jurul bradului, alţii au rupt ringul de dans, în cluburi

de O.P.    |    25 Dec 2012   •   08:56
Pentru unii Ajunul Crăciunului a însemnat mese întinse şi familia adunată în jurul bradului, alţii au rupt ringul de dans, în cluburi

Petrecerile care au început în Ajunul Crăciunului vor ţine trei zile, ca în poveşti. La pensiunile din Moieciu, ajunul a fost desprins parcă din basme. Adunaţi în jurul mesei îmbelşugate, turiştii au primit vizita cetelor de colindători. În Bran, muzica a răsunat până târziu în noapte. Iar în Constanţa, tinerii au dat startul la distracţie în cluburi şi nu au mai plecat de acolo până dimineaţă.

Fete şi băieţi îmbrăcaţi în costume populare i-au colindat pe turişti şi le-au demonstrat că indiferent de generaţii, nu se abat de la tradiţii.

Sosirea moşului a fost momentul cel mai aşteptat de copiii, speriaţi că acesta nu îi va mai găsi odată ce au plecat de acasă.

În prima zi de Crăciun, gazdele le-au promis turiştilor un ospăţ pe cinste.

În Bran, turiştii, au preferat să-şi petreacă ajunul Crăciunului pe ringul de dans.

În Constanţa,tinerii au demonstrat că nu doar vara se distrează în cluburi, ci tot timpul anului.

În Capitală, cine nu a intrat pe ringul de dans de la început şi-a făcut repede curaj cu băuturile special preparate pentru Crăciun.

Abia spre dimineaţă tinerii s-au dat duşi din cluburi.
Parteneri
Parteneri
sati