x close

Percheziţii în Ilfov la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe

de A.M.P    |    13 Noi 2014   •   08:50
Percheziţii în Ilfov la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ilfov efectuează joi dimineaţă opt percheziţii la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe, după ce două dintre acestea au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri din trei locuinţe şi anexe din judeţul Ilfov.

"În această dimineaţă, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri (scule, bormaşini etc.) din trei locuinţe şi anexe din judeţul Ilfov. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate. Prejudiciul creat prin întreaga activitate infracţională estimat până în acest moment este de 500.000 de lei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) remis joi Agerpres.

Din cercetări a reieşit că în ultimele două luni persoanele bănuite ar fi sustras bani, bijuterii şi aparatură electronică din mai multe locuinţe situate pe raza localităţilor Bragadiru, Cornetu şi Domneşti.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Ilfov şi vizează şase persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe, tăinuirea şi comercializarea bunurilor provenite din infracţiuni.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale — IGPR.


Citeşte mai multe despre:

perchezitii IGPR
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati