Antena 3 CNN Actualitate Pericolul de moarte care îi pândeşte pe tineri. Tot mai multe persoane care au mai puţin de 35 de ani mor din această cauză

Pericolul de moarte care îi pândeşte pe tineri. Tot mai multe persoane care au mai puţin de 35 de ani mor din această cauză

Pericolul de moarte care îi pândeşte pe tineri. Tot mai multe persoane care au mai puţin de 35 de ani mor din această cauză
Sursa foto: Foto: inquisitr.com
01 Oct 2012   •   07:40

Aveţi până-n 35 de ani, nu faceţi sport şi nu ţineţi cont de nici o regulă de nutriţie. Atunci ar trebui să daţi o fugă la medic. Este posibil să aveţi ceva probleme cu inima. Potrivit statisticilor, din ce în ce mai mulţi tineri suferă de boli cardiovasculare. Din păcate, mulţi dintre ei mor înainte să ceară ajutor.

Pe parcursul unei vieţi de 70 de ani, inima unui om bate de 3 miliarde de ori. Aşa scrie în cartea de specialitate. În realitatea din zilele noastre, din ce în ce mai multe inimi bat până la vârsta de 40 de ani. Unii nici nu apucă să schimbe prefixul. Inima îi ia prin surprindere chiar dacă analizele arată sănătate curată.

Peste 80% dintre bolnavii de inimă mănâncă nesănătos, fumează şi se lipsesc de orice activitate fizică. Bătrânii au început, culmea, să ne dea lecţii.

Tinerii mănâncă şi ei orice. Dar uită să facă mişcare. Grăsimile se depun pe vasele de sânge, iar într-o zi durerea la inimă îi ia prin surprindere.

Mai mult, medicii recomandă ca tinerii să-şi facă analize amănunţite între 30 şi 35 de ani. Dar dacă au în familie rude care au murit sau suferă de boli de inimă, artunci aceste analize trebuie făcute înainte de a împlini 30 de ani.


×
Subiecte în articol: boli de inimă sport
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close