Antena 3 CNN Actualitate Personajul sinistru din Costa Rica ce îi dă fiori Elenei Udrea. S-ar putea întoarce mai repede în România

Personajul sinistru din Costa Rica ce îi dă fiori Elenei Udrea. S-ar putea întoarce mai repede în România

Personajul sinistru din Costa Rica ce îi dă fiori Elenei Udrea. S-ar putea întoarce mai repede în România
15 Iun 2018   •   21:45

După 15 ani în care a fost căutat, în toată lumea, un criminal periculos, din judeţul Cluj, a fost arestat în Costa Rica.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, ar putea fi extrădat în România, unde are de ispăşit ani grei de temniţă, potrivit stirileprotv.ro.

O asemenea decizie îi poată da frisoane Elenei Udrea care are, la rândul său, o condamnare definitivă. Udrea spera însă că statutul de refugiat, obţinut în Costa Rica, o va salva de la închisoare.

Doru Cristian Piluţ a fost arestat joi, în Costa Rica, la 16 ani după ce a fost dat în urmărire internaţională pentru crimă. Nu se ştie când a ajuns romanul acolo, însă autorităţile locale l-au localizat acum 5 luni şi tot de atunci au făcut schimb de informaţii cu Ministerul de Justiţie.

Bărbatul a fost găsit vinovat de omor după ce a bătut un vecin iar omul a murit câteva ore mai târziu în spital. S-a întâmplat în 1996, iar în 2002 Piluţ a fost condamnat la 15 ani de închisoare doar că dispăruse deja.

Extrădarea sa depinde acum de cât de eficient va fi ministerul justiţiei cu procedurile legale, mai ales că are de-a face cu cazul unui roman ce nu a dobândit, chiar şi vremelnic, statut de refugiat politic.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close