Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant în Capitală

de S.T.    |    27 Dec 2014   •   13:23
Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant în Capitală Foto: Intact Images

Peste 200 de utilaje intervin cu material antiderapant în București și cu plugurile pentru îndepărtarea zăpezii acolo unde situația o impune, potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei remis sâmbătă Agerpres.

Cele 210 utilaje intervin atât pe străzile principale, cât și pe cele secundare.

În sectorul 1 se acționează cu 42 de utilaje pe arterele principale și cu 15 utilaje pe cele laterale. În sectorul 2 se intervine cu 32 de utilaje pe arterele principale și cu 17 utilaje pe străzile laterale. În sectorul 3 se acționează cu 14 utilaje pe străzile principale și cu opt utilaje pe cele secundare. În sectorul 4 se intervine cu 12 utilaje pe arterele principale și cu patru pe cele laterale. În sectorul 5 se acționează cu 14 utilaje pe străzile principale și patru utilaje pe străzile laterale. În sectorul 6 se intervine cu 36 de utilaje pe străzile principale și cu 12 pe străzile laterale.

Operatorii de deszăpezire au aplicat în noaptea de vineri spre sâmbătă tratamente cu material antiderapant pentru combaterea poleiului în zona pantelor, rampelor și a podurilor atât pe parcursul nopții, cât și la primele ore ale dimineții.

Inspectorii Direcției de Control din cadrul Municipalității se află în teren, verificând modul în care operatorii de salubrizare pun în aplicare planul de deszăpezire și combatere a poleiului, stabilit la nivelul Capitalei.

Având în vedere scăderea temperaturilor Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) continuă programul de adăpostire a oamenilor străzii.

Astfel, în cele două centre sociale ale Primăriei Capitalei sunt cazate 449 de persoane — 311 în complexul integrat de servicii sociale din Bd. Theodor Pallady și 138 în centrul de la Berceni.

Primăria Capitalei a pus la dispoziția bucureștenilor numărul de telefon gratuit 0800.800.868 pentru orice sesizări privind RADET, ENEL, ApaNova, etc.

Parteneri
x close