Antena 3 CNN Actualitate Petre Florin Manole (PSD), reacție tranșantă la Alianța USR PLUS: „Cred că Dacian Cioloș nu înțelege tot ce spune”

Petre Florin Manole (PSD), reacție tranșantă la Alianța USR PLUS: „Cred că Dacian Cioloș nu înțelege tot ce spune”

Petre Florin Manole (PSD), reacție tranșantă la Alianța USR PLUS: „Cred că Dacian Cioloș nu înțelege tot ce spune”
13 Mai 2019   •   19:41

Radu Tudor a precizat în emisiunea ”Punct de Întânire” că acțiunile USR-ului sunt exagerate și extremiste.

În acest asentiment, deputatul Manole Petre a subliniat că felul în care cei de la USR PLUS, văd experiența șomajului în România, este complet  jignitoare față de oamenii care cunosc această experiență îndeaproape.

Acesta a catalogat declarația lui Dacian Ciolos, care a subliniat la mitingul din Timișoara, al Alianței USR PLUS, faptul că ”Vom stimula munca si nu vom permite ca statul să dea bani care se cheltuie pe viciile asociate cu riscul de sărăcie, alcoolismul sau jocurile de noroc”.

„Cred că Dacian Cioloș nu înțelege tot ce spune. Astfel, de ce spune că președintele pune marionate, președintele l-a pus și pe el. L-a luat din afara spectrului politic. Cred că cel mai important este faptul că, s-au spus multe lucruri aberante, printre care, a compara șomajul  și asistența socială și a lega lucrul acesta de alcoolism și alte vicii. Un om care este în șomaj, este un om care are nevoie să fie ajutat să își găsească un nou loc de muncă. Dar nu înseamnă că este un leneș care stă și bea”, a declarat deputatul PSD, Petre Florin Manole.

×
Subiecte în articol: USR Dacian Cioloş
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close