Antena 3 CNN Actualitate Piloţi în grevă, haos în aeroporturi. Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la TAROM

Piloţi în grevă, haos în aeroporturi. Ministrul Transporturilor trimite Corpul de Control la TAROM

16 Sep 2014   •   12:59
UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, va trimite Corpul de Control la TAROM după ce sindicatele din companie au sesizat, în cadrul întâlnirii de marți de la sediul ministerului, un management defectuos, relatează Agerpres.

"Ministrul Transporturilor a spus că va trimite Corpul de Control la TAROM pentru că sindicatele au sesizat un management defectuos. Până luni se mai poartă discuții. S-a format o comisie cu reprezentanți de la Ministerul Transporturilor, de la sindicate și din companie, care să găsească soluții pentru deblocarea situației de la TAROM urmând ca luni aceste soluții să fie prezentate ministrului Transporturilor. Reprezentanții sindicatului s-au angajat să asigure cursele până luni când va fi o nouă întâlnire", au declarat sursele Agerpres.

Patru curse Tarom, programate pentru astăzi, au întârzieri sau sunt anulate. Cu o zi in urmă, alte 11 zboruri interne nu au mai decolat din cauza grevei piloţilor. Oamenii sunt nemulţumiţi de salariile mici şi de lipsa sporurilor pentru cei care zboară pe cursele din ţară.

Protestul echipajelor de zbor nu doar ca a dat peste cap planurile clienţilor, dar a luat prin surprindere şi conducerea companiei.

Aproape 10 aeronave au rămas la sol, spre nemulţumirea pasagerilor. Unii spun că vor cere daune pentru ca incidentul le-a pus in pericol locurile de muncă.

Şefii şi sindicaliştii Tarom au fost convocaţi de ministrul transporturilor, Ioan Rus, pentru deblocarea situaţiei.

×
Subiecte în articol: Tarom
Parteneri
Şoferul din Baia Mare depistat cu 7 droguri şi-a recuperat permisul!
x close