Plan inedit pentru deszăpezire: Ce le-a OFERIT Primăria timişorenilor pentru a renunţa la propriile maşini

de A.M.P    |    10 Dec 2012   •   10:56
Plan inedit pentru deszăpezire: Ce le-a OFERIT Primăria timişorenilor pentru a renunţa la propriile maşini Foto: Agerpres

Primăria Timişoarei a decis să asigure gratuitate pe mijloacele de transport în comun din oraş, luni, pentru a-i determina pe şoferi să renunţe la maşini, facilitând astfel intervenţia utilajelor de deszăpezire pe arterele rutiere, informează Agerpres.
   
De asemenea, primarul Nicolae Robu le-a cerut autorităţilor locale să nu-i amendeze pe timişorenii care încă nu şi-au degajat trotuarele de nămeţi, ci doar să-i notifice.
   
"Am cerut ca timişorenii să nu fie amendaţi, ci doar notificaţi, dar îi rog să-şi cureţe trotuarele de zăpadă. În Timişoara nu au fost blocaje în aceste zile de ninsoare. Împreună cu viceprimarul Dan Diaconu, am trecut prin tot oraşul, ca să văd personal care este starea carosabilului şi a trotuarelor. Am fost impresionat să văd foarte multe femei dând cu lopata. Le-am mulţumit în mod special. Le mulţumesc şi celorlalţi concitadini, care au înţeles să-şi îndeplinească aceste obligaţii", a declarat, luni, primarul Nicolae Robu.
   
Edilul a opinat că, dacă va înceta ninsoarea, cursurile ar putea fi reluate marţi, dar această decizie rămâne la aprecierea Inspectoratului Şcolar.


Parteneri
x close