Antena 3 CNN Actualitate PNL: 'Actualul viceprimar este coada de topor a doamnei Gabriela Firea. Putem să îi schimbăm numele în Aurelian Firea'

PNL: 'Actualul viceprimar este coada de topor a doamnei Gabriela Firea. Putem să îi schimbăm numele în Aurelian Firea'

PNL susține că Gabriela Firea și PSD l-au trimis pe Aurelian Bădulescu la conferința de presă a candidatului PNL-USR la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, ca să stârnească un scandal şi să-i împiedice exprimarea liberă, se arată într-un comunicat emis de liberali.

PNL: 'Actualul viceprimar este coada de topor a doamnei Gabriela Firea. Putem să îi schimbăm numele în Aurelian Firea'
05 Iun 2020   •   17:34

Partidul Național Liberal atrage atenția că ”Firea folosește persoane plătite din banii bucureștenilor, așa cum sunt viceprimarul Capitalei și alți directori ale unor regii aflate în subordinea Primăriei Capitalei, pentru a-l intimida pe Nicușor Dan.”

”Prin urmare, PSD minte în mod ordinar în încercarea de a se dezice de domnul Bădulescu, căruia putem să îi schimbăm numele în Aurelian Firea. Actualul viceprimar este coada de topor a doamnei Gabriela Firea și execută întocmai toate ordinele Primarului General. S-au descalificat și au arătat clar că nu le pasă de bucureşteni şi singurul lor obiectiv este să îi atace pe cei care spun adevărul despre administraţia catastrofală a Gabrielei Firea.”, mai susține PNL.

PNL spune că gestul Gabrielei Firea demonstrează că ”sistemul mafiot pe care îl reprezintă nu are nimic în comun cu interesele bucureștenilor, cu dezvoltarea și modernizarea orașului sau cu viața politică dintr-o democrație funcțională. Apariția amenințătoare a reprezentanților PSD la o conferință de presă a opoziției este un gest pe care nu l-am mai văzut niciodată în democrațiile occidentale consolidate, este un gest propriu doar regimurilor dictatoriale din Rusia, China, Turcia, adică țările pe care le admiră liderii PSD.”

PNL susține că reacția PSD față de Nicușor Dan reprezintă o încercare de a cuceri „cu japca” primăria Capitalei.
 

×
Subiecte în articol: PNL Aurelian Bădulescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close